Info & Biljettsläpp till UNTITLED

Info & Biljettsläpp till UNTITLED

Biljettsläpp till UNTITLED.

Lördagen den 25 April kl 11.00 på www.tickster.com

 

”Untitled”

Föreställningsinfo:

Fredag den 29/5, lördag den 30/5, söndag den 31/5 och måndag den 1/6 har vi våra 4 föreställningar. Föreställningen varar i ca 3 timmar.

Genrep torsdag den 28 maj kl 17.00-21.30.

Biljetterna till ”Untitled” släpps lördagen den 25 april kl 11 via www.tickster.com.

(Miniföreställningarna  ”Sagodrömmar” spelas lördagen den 23/5 kl 12.00 & kl. 15.00. Dessa shower spelas på Landskrona Dansstudio. Miniföreställningen varar i ca 1 timme. Här är alla under 8 år med i samt cirkus, parkour och sång o rytmik.

(Om du inte vet vilken föreställning du ska vara med i: fråga din lärare eller mejla till elin@landskronadansstudio.se) Biljetter till Sagodrömmar går att boka via www.landskronadansstudio.se/show eller i caféet.)

Observera att föreställningarna kommer att filmas och fotograferas! Det är viktigt att vi har exakt samma kläder, håruppsättning, smink m.m. vid varje föreställning, detta för att möjliggöra att de olika showerna klipps samman. Filmen kommer att finnas till försäljning efter showen.

Vecka 21 och 22 har vi repetitioner på Landskrona Teater. Exakta tider för de olika grupperna finner ni på baksidan av denna lapp. Varje grupp har dock endast ett tillfälle att repetera. Vårt genrep har vi torsdagen den 28/5 kl 17-21.30 (med reservation för försening!). Då vi repeterar använder vi våra scenkläder, detta för att ljusteknikerna ska kunna sätta det önskade ljuset. Information om vilka scenkläder ni ska ha kommer lite senare på hemsidan.

Under genrepet och föreställningarna kan det vara bra att ta med sig något att dricka samt frukt och smörgås. På teatern har varje grupp en loge eller en anvisad plats. Här är det viktigt att du inte springer iväg, utan stannar kvar tills du blir hämtad av personal som talar om för dig när du ska upp på scenen. Det kan vara bra att ha med sig spel, böcker, ritpapper m.m. eftersom det blir en del väntan.

Kläder lånade av Landskrona Dansstudio lämnas kvar i logen på teatern efter sista föreställningen.

Då teaterns loger är ganska små har vi ingen möjlighet att ha extra föräldrar bakom scenen. De föräldrar som har sagt att de vill hjälpa till är de enda föräldrar som får befinna sig bakom scenen. Barnen lämnas och hämtas vid sceningången före och efter föreställningarna. Sceningången finns på teaterns norra sida, mot Restaurang Basilika.

OBS! Glöm inte att anmäla dig på listorna som finns uppsatta på väggarna på dansstudion om du ska vara med på föreställningen!