Emma Sundbergh

 

Emmas passion för dans och hunger för utveckling har tagit henne till många länder runt om i världen, för workshops med några av de erkänt bästa lärarna inom sina stilar. Polen, USA, England, Norge, Luxemburg och Danmark för att nämna några.

Hennes huvudstil är Hiphop newschool/streetjazz men hon är en mångsidig dansare som både tränar och tar klasser i alla stillar hon får möjlighet till, bland annat hiphop, poledance, popping, locking, contemporary, jazz, salsa, bachata, balett, freestyle, break, whacking, dancehall etc..

Emmas danskarriär började år 2012 då hon fick jobb som artist/dansare åt Cabarét Candyclub i Helsingborg. Därefter har hon gjort en rad olika shower och gigs, bland annat som bakgrundsdansare åt den världskända dancehallartisten Mr. Vegas från Jamaica, uppträtt och invigt SIME-mässan på kända Cirkus scenen i Stockholm, samt delat scenen med Anthony Lee, ledare för det etablerade danscrewet Kinjaz från USA, som en av de fyra utvalda att framföra en utav hans koreografier i Matrix – the show tillsammans med honom.

Utöver det har hon varit med och uppträtt samt koreograferat för många olika lokala events och produktioner. Sommaren -16 tog Emma examen från Hotsteppers 1 year hiphop and urban dance education i Köpenhamn. Idag jobbar hon som regelbunden instruktör och koreograf på många olika dansskolor runt om i Skåne, samt som dansare för olika gigs i både Sverige och Danmark. Emma är även med i den snabbt växande talangagenturen Blac Opal i Malmö.

Emma undervisar:  Flexibility, Girly Hip Hop, CREW

Inga aktiviteter eller artiklar hittade