Julia Kristoffersson

Julia Kristoffersson växte upp i en väldigt estetisk familj, så redan som två åring började hon att dansa och har inte slutat sen dess. Under den långa tiden hon dansat har hon provat på en hel del olika stilar bl.a. Balett, Hip Hop, Disco, Modern och Jazz. Men Balett, Jazz och Hiphop/street är de stilarna som hon verkligen fastnade för som ung och lär nu ut de stilarna på Landskrona Dansstudio.

Julia började dansa klassisk balett när hon var ung och höll på med det i hela 5 år, innan hon bestämde sig för att övergå till disco och hiphop/street och sedan jazz och modernt . Julia har mycket erfarenhet inom tävlingsdans i både hiphop och disco. Hon började tävla som elvaåring och höll på med det i fyra år tills hon bestämde för att göra sitt sista debut på Hiphop SM i Sundsvall 2014 där hon kom på 7:de plats. Efter detta började Julia arbeta mycket med att skapa själv och träna på en mer professionell nivå. Hon har dansat och tagit workshops med många kända koreografer världen över på the hipdrop dance complex och tränar fortfarande advanced jazz och balett.

Under de senaste tre åren har Julia drivit egen dansklubb på sin skola, varit med i musikvideos, varit delaktig i många olika Crew’s, dags aktiviteter och shower i Helsingborgs stad men också gjort insatser och koreograferat för många av skolans årliga musikal produktioner som t.ex. Årliga Revyer och musikalen ”Hairspray” 2015. År 2016 bestämde hon sig tillsammans med två vänner att skapa en helt egen revy show, som blev succé! Idag, strävar hon fortfarande att arbeta professionellt och medverkar i Beatkill Crew i Helsingborg och spelar in egna dansvideos samtidigt som hon instruerar i både Helsingborg och Landskrona.

Julia är en väldigt ambitiös tjej som verkligen brinner för att skapa och sprida dansglädje. I hennes kurser ser hon till att alla hennes elever är lika glada som hon är när de dansar!

Inga aktiviteter eller artiklar hittade