Karolina Brun

Karolina började dansa redan när hon var 14 år gammal och valde sen danslinjen på Nicolaiskolan där hon tog studenten 2016. Under sina år på gymnasiet tränades hon i bland annat balett, modernt, jazz, show, rytmiska danser och hip hop. Men det var inte förrän hösten 2017 som hon verkligen fick upp ögonen för dansen på riktigt och började förstå den på ett helt nytt sätt. Kärleken till dansen växte snabbt och blev så mycket mer för henne än hon någonsin hade kunnat tro tidigare. Karolina insåg ganska snabbt tack vare all den inspirationen hon fick av sin nyfunna mentor Emma Sundbergh att dansen var något hon verkligen inte ville eller kunde vara utan, och det var då hon bestämde sig för att satsa fullt ut och hennes egen utveckling började verkligen ta fart.
När Karolina först började dansa låg fokuset på tävlingar och priser, men när hon insåg att det fanns så mycket mer till dans än bara det ändrades fokuset och drivet helt. Nu strävar hon bara efter att hela tiden utvecklas och fortsätta låta kärleken för dansen växa. Hennes passion sträcker sig över många, helt olika stilar. Hon har tränat i allt från pole dance, dancehall, afro, sabar, locking, house och alla dess former av hennes huvudstil hip hop.
Sommaren 2018 var hon även iväg i Tyskland på Urban Dance Camp, ett känt dansläger som gav henne ännu mer kärlek och driv till dansen och såklart en massa erfarenhet.

Idag tränar, tävlar och uppträder Karolina med Beatkill crew, hon åker runt på workshops runt om i Skåne, tränar väldigt intensivt samt assisterar klasser för sin mentor och det var så hon fick upp intresset för att lära ut. Hennes mål är att verkligen kunna göra skillnad så som hennes tränare gjort för henne, och hjälpa andra känna och förstå dansen så som hon själv fått lära sig. Hon är själv en väldigt engagerad arbetsmyra som brinner för både dans och utveckling och ser verkligen fram emot att nu börja ha egna klasser. Ett ansvar hon inte tar lätt på.