Nathalie Dispagne

 

Nathalie är uppväxt i Frankrike men har både Karibiskt, Afrikanskt och Persiskt påbrå. Hon har arbetat runt om i Europa, Afrika och USA under de senaste 10 åren som lärare och koreograf och har därigenom skaffat sig en enorm kompetens och erfarenhet.

Hennes otroliga kunnighet inom dansen har gett henne möjlighet att dansa till de erkänt duktiga och kända koreograferna Brian Green och Spex. Vilket dessutom har lett till att hon dansat bakom Missy Elliot, Busta Rhymes, Mia och Mariah Carey.

Hennes blandade bakgrund och allt resande har gjort att hon behärskar en rad olika dansstilar såsom: afrikansk dans, magdans, karibisk dans, hiphop, salsa m.m.

Nathalies breda kompetens och stora erfarenhet av flera dansformer, kulturer och stilar har gjort henne mycket efterfrågan som koreograf, lärare och showartist.

2006 flyttade Nathalie till New York för att fortsätta utveckla sin internationella danskarriär och startade på Broadway Dance Center där hon belönades med en ”Outstanding student award”.
Hon har uppträtt I kända shower så som the African Off-Brodway showen “The flycatcher’s Identity”, den grammy belönade “The Will Calhoun Show” och “Roots of Hip Hop” med de legendariska Hip Hop koreograferna, Crazy Legs, Buddha Stretch och Robin Dunn.

Nathalie har också tagit klasser på Djoniba Dance and Drum Center, som är den mest kända Karibiska dansskolan I New York. Hon har varit med på MTV med dansgruppen “Free Motion” och har också fått pris för “Best Choreograpger Award” i Niger, Västafrika.”

Missa för allt I världen inte att dansa för Nathalie.

 

Nathalie undervisar i följande kurser:

Afrikansk dans, Dans 25 +

Inga aktiviteter eller artiklar hittade