Dansa säkert!

Nu är höstterminen igång och vi påminner åter alla våra dansare och föräldrar att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förhindra smittspridning av coronaviruset Covid-19. Håll avstånd och ta personligt ansvar!

Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknandet. Insjuknar du under en danslektion ska du gå hem direkt. Byt gärna om hemma.

Dela inte din vattenflaska med någon och använd den handsprit som vi tillhandahåller för att sprita dina händer inför varje danslektion.

Under rådande omständigheter kan vi inte erbjuda föräldrar att sitta med under terminens första lektion. Lektionerna som hålls i Borstahusens idrottshall kan dock beskådas genom de stora fönstren till danssalen – gör gärna det!

Håll avstånd i korridorerna i Borstahusens idrottshall och följ hänvisade "stanna här" skyltar.

Äldre elever som dansar på Puls arena uppmanas att gå upp till danssalen på andra våningen utan förälder. Yngre elever ska vänta i entrén. Din danslärare kommer och hämtar dig. Efter danslektionen följer din danslärare med dig tillbaka till entrén och lämnar dig hos din väntande förälder.

0 kommentarer

c/o Puls Arena

Varggatan 17

261 44 Landskrona

  • YouTube - Vit Circle
  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle