Uppdaterad information med anledning av coronaviruset

Kära dansare och föräldrar!


Vi får många frågor om Landskrona dansstudios ställningstagande gällande coronaviruset COVID-19 och vi tar medlemmarnas oro på allvar.


Den 27 februari valde föreningen att, som medlemmar i Riksidrottsförbundet och Gymnastikförbundet, hålla förbundens linje och följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd för att förhindra smittspridning. Den 14 mars uppdaterade förbunden sina rekommendationer. De poängterar nu att idrotten ska bidra till att minska risken för smittspridning.


Landskrona Dansstudio pausar därför all undervisning under två veckor, från den 15 mars till den 28 mars. Uppehållet kan komma att förlängas om händelseutvecklingen kräver det.


Vi gör detta som en säkerhetsåtgärd och av hänsyn för både medlemmar och danslärare. Det här har inte varit ett lätt beslut att ta, och vi hoppas på er förståelse. Självklart kommer alla dansare att kompenseras för de uteblivna lektionerna. Vi kan ännu inte avgöra om det blir lämpligast att återbetala lektionerna eller erbjuda ersättningslektioner för dem (dvs. en förlängd termin).


Var rädda om er och välkomna åter!

Styrelsen för Föreningen Landskrona Dansstudio


Mer informations finns på:

Folkhälsomyndigheten

Gymnastikförbundet
Ödmanssonsgatan 12

261 34 Landskrona

  • YouTube - Vit Circle
  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle