Välkomna tillbaka till Landskrona Dansstudio!

Varmt tack till våra dansare med familjer för den fantastiska julshow som ni alla bidrog till att göra möjlig - Together!


Höstterminen blev en oväntad prövning. Föreningen fick leta ersättningslokaler över hela stan eftersom våra danssalar, som skulle stått klara vid terminsstarten, renoverades. Tack för ert tålamod!


Hur blir det till våren?

Enligt information från Landskrona kommun är lokalerna på Ödmanssonsgatan snart klara, dock är det oklart hur många som kan hyras för dansundervisning. Till våren välkomnar vi därför er till både Borstahusens idrottshall på Havsgatan 1 och Ödmanssonsgatan 12.


Josefine slutar som verksamhetschef och sångpedagog

Vår duktiga verksamhetschef och sångpedagog, Josefine Sebring, har valt att sluta och går vidare mot nya utmaningar. Vi tackar henne för allt hon gjort för dansstudion och önskar henne lycka till!


Vårens kursutbud

Under vårterminen behåller dansstudion merparten av sina dansinriktningar och båda sina crews: Crew Diversity och Crew Academy. Datum för vårens audition meddelas snart! Alla föräldrar uppmanas att stötta föreningen, genom styrelsearbete eller på annat sätt, så att vi till höstterminen 2020 kan återgå till verksamhet i fler danssalar och ett bredare kursutbud.


Vårens kurser startar i v. 9, ett preliminärt schema finns på hemsidan, och anmälan är öppen. Fler kurser och/eller workshops tillkommer! Som vanligt är det fritt fram att gratis prova på nya dansstilar under terminens första vecka.


Välkomna!

Styrelsen för föreningen Landskrona Dansstudio


PS. På årsstämman i mars ska tre nya styrelseledamöter väljas. Kontakta gärna styrelse@landskronadansstudio.se för att ta reda på om det finns ett styrelseuppdrag som skulle passa dig. Hör också av dig om du tror dig kunna hjälpa föreningen på något annat vis. Tack på förhand!

Ödmanssonsgatan 12

261 34 Landskrona

  • YouTube - Vit Circle
  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle