Vårhälsning från den nya styrelsen

Hej alla dansare & dansföräldrar!

Nu tittar äntligen solen fram och med den kommer den efterlängtade värmen som är så välkommen i den annorlunda och lite omtumlade tid vi lever i nu!

Landskrona Dansstudio vill med detta utskick berätta lite om hur läget ser ut hos oss nu. Inför föreningens årsmöte den 26 mars var budskapet ganska tydligt – för att föreningen ska kunna överleva behövdes flera engagerade föräldrar till föreningens styrelse. Ett uppdrag som kanske inte alltid känns så lockande men som faktiskt utgör grunden i en förening. Och det är just det som Landskrona Dansstudio är, en förening. En förening som drivs av mestadels ideella krafter. Dåvarande styrelses nödrop hörsammades av flera föräldrar och nu består styrelsen hela 11 engagerade föräldrar, hela 9 nya medlemmar och 2 som sitter kvar. Flera andra föräldrar har också anmält sitt intresse att hjälpa till på olika sätt för att driva föreningen framåt. TACK för ni hör av er och vill ställa upp att hjälpa till. Vi vet ju alla att det har varit problem med våra lokaler och det är den första utmaningen som nya styrelsen tar tag i och utan att säga för mycket så känns det positivt nu!

Coronasituationen var ju inget som någon av oss hade kunnat räknat med och det har ju ställt till det i hela samhället och så även för oss. Vi valde att pausa vår verksamhet under några veckor i likhet med många andra föreningar men har nu valt att åter bjuda upp till dans igen – dock med vissa restriktioner som ni alla ska ha blivit informerade om. Vi har tyvärr blivit tvungna att ändra om i schemat för vissa grupper vilket ju såklart är olyckligt men nödvändigt.

Det vi vanligtvis erbjuder är en danstermin som räknas i antal lektioner och vårt mål är såklart att våra elever ska få angivet antal lektioner. Nu i vår kommer det tyvärr inte vara möjligt för alla dansgrupper och vi hoppas på er förståelse för detta. Sista dansveckan denna termin är vecka 24.

Nu blickar vi framåt trots allt elände omkring oss! Vi jobbar på att något kul dansigt ska erbjudas under sommaren och satsar vidare på en fantastisk hösttermin utan corona och lokalbekymmer men med grymma, underbara dansare som inget hellre vill än att bara få dansa! Sist men inte minst så välkomnar vi fler som vill vara med och driva dansstudion framåt tillsammans med oss.


Soliga hälsningar från oss i nya styrelsen.


Ödmanssonsgatan 12

261 34 Landskrona

  • YouTube - Vit Circle
  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle