Priser och betalning

Landskrona dansstudio började som ett företag men drivs numera som en ideell idrottsförening. För att delta i en kurs måste du vara medlem. Det kostar 100 kronor per år och du betalar avgiften samtidigt som du anmäler dig till din första kurs för kalenderåret.

Kursavgiften ska betalas före det andra lektionstillfället, d.v.s. senast efter prova på-veckan. Om du inte har betalt avgiften till din lektion i v. 10 erbjuder vi din plats till nästa elev på kursens väntelista. Obs! Vi skickar INTE ut några inbetalningskort - all betalningsinformation finns här!

Betala, senast i v. 10, medlems- och kursavgiften till:

Bankgiro:  649-1260

Ange danselevens namn och kurs(er) i meddelandefältet.

 

PRISER

Medlemsavgift (obligatorisk): 100 kr/år

Barndans (30 – 40 minuter långa lektioner): 900 kr/termin

En kurs (55 minuter): 1.200 kr/termin

Två kurser: 2.000 kr/termin

Tre kurser: 2.700 kr/termin

Fyra kurser eller fler (terminskort): 3.300 kr/termin

Stödmedlem: 100 kr/år

Vi ger 350 kronor i rabatt till eleverna i våra crews, som tack för alla de uppdrag de åtar sig åt Landskrona Dansstudio!

Kurserna består av 12 undervisningstillfällen.

 

Vi börjar i v. 9 och gör uppehåll för påsk i v. 15 och håller de sista lektionerna i v. 21 och 22. Kurserna i contemporary hålls som åtta längre lektioner i v. 7 - 14.

 

Familjer vars medlemmar sammanlagt går på tre kurser eller fler, erbjuds familjerabatt. Kontakta styrelse@landskronadansstudio.se för att ta reda på mer.

Crew Diversity 

Du får en dansutbildning vars kursinnehåll du med stöd av din dansmentor, Emma Sundbergh, kan sätta ihop själv, och du deltar i uppträdanden och tävlingar. Du går ett dubbelpass (2x55 minuter) med Emma i veckan och väljer därutöver minst en kurs till och betalar för det antal kurser som du dansar (enligt prislistan ovan). Du är fri att komplettera dubbellektionen med den kurs du vill - ingen annan kurs är obligatorisk. Du får 350 kr i rabatt som tack för att du regelbundet representerar Landskrona Dansstudio! Du får också delta kostnadsfritt på dansstudions workshops.

 

(Endast intagning via auditon)

Läs mer om crew.  

Från:

-

Crew Academy 

Du får 55 minuters träning med din dansmentor, Matilda Asp, i veckan. Därutöver väljer du minst en kurs till. Du är fri att välja vilken kurs du vill - ingen annan kurs är obligatorisk. Du får hjälp av din mentor i planeringen av din dansutbildning och betalar för det antal kurser som du dansar (enligt prislistan ovan). Du får 350 kr i rabatt som tack för att du regelbundet representerar Landskrona Dansstudio! Du kommer också att få delta på workshops och/eller få undervisning av gästlärare (utan extra kostnad).


(Endast intagning via audition. Mejla din dansbakrund till matilda@landskronadansstudio.se och boka tid för att provdansa.)


Läs mer om crew. 

Från:

-

Dans på skola

Vi åker ofta ut till Landskrona m. omnejds skolor och förskolor för att hålla i danspass på idrotten. Kontakta oss för bokning.

Från:

400 kr

Ödmanssonsgatan 12

261 34 Landskrona

  • YouTube - Vit Circle
  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle