Hiphop & Street

Allmänt om dansstilen

Hiphop är en stor och omfattande dansstil. Det är samlingsnamnet för alla dansstilar som dansas till hiphopmusik och många olika stilar härstammar från hiphopens grunder. Hiphop handlar om attityd, ”groove” och teknik. Vi lär oss teknik men med ett stort fokus på scenframträdande.

Hiphop

Kurser för alla åldrar och nivåer

De yngsta hiphopintresserade börjar i Streetkidz men vi har hiphopkurser för alla åldersgrupper och nivåer. På hiphopklasserna lär vi oss olika hiphoptekniker och uttryck såsom locking, popping och freestyle. Vi dansar olika steg, grooves och koreografier till hiphopmusik.

All style hiphop

Kurs för dig som älskar hiphop

För dig som inte kan få nog av hiphop så är all style hiphop den ultimata dansklassen. Commercial, house och lyrical hiphop är några av de hiphopstilar du får dansa under terminen. Starkt fokus på känsla och förmedling av danserna som du lär dig!

Girly hiphop

Kurser med kaxig vibe (Obs! Även för killar!)

Här mixas hiphoptekniker med en kaxig feminin vibe. Det är viktigt med ett personligt uttryck och gott självförtroende, något vi strävar efter att utveckla på dessa klasser.

Streetdance

Kurser i dansstilar från gatan

Streetdance är ett samlingsnamn för de många olika dansstilar som uppkom på gatan under 1900-talet. De kännetecknas av en ”in your face-attityd" och en mycket hög energi. På de här kurserna lär vi oss grunderna i streetdance och hiphop och att hitta sitt eget coola uttryck.

c/o Puls Arena

Varggatan 17

261 44 Landskrona

  • YouTube - Vit Circle
  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle