top of page
231201-Landskrona dansstudio_20.jpg

Hiphop & Street

Allmänt om dansstilen

Hiphop är en stor och omfattande dansstil. Det är samlingsnamnet för alla dansstilar som dansas till hiphopmusik och många olika stilar härstammar från hiphopens grunder. Hiphop handlar om attityd, ”groove” och teknik. Vi lär oss teknik men med ett stort fokus på scenframträdande.

231201-Landskrona dansstudio_123.jpg

Hiphop

Kurser för alla åldrar och nivåer

De yngsta hiphopintresserade börjar i Streetkidz men vi har hiphopkurser för alla åldersgrupper och nivåer. På hiphopklasserna lär vi oss olika hiphoptekniker och uttryck såsom locking, popping och freestyle. Vi dansar olika steg, grooves och koreografier till hiphopmusik.

231201-Landskrona dansstudio_50.jpg

All style hiphop

Kurs för dig som älskar hiphop

För dig som inte kan få nog av hiphop så är all style hiphop den ultimata dansklassen. Commercial, house och lyrical hiphop är några av de hiphopstilar du får dansa under terminen. Starkt fokus på känsla och förmedling av danserna som du lär dig!

231201-Landskrona dansstudio_68.jpg

Girly hiphop

Kurser med kaxig vibe (Obs! Även för killar!)

Här mixas hiphoptekniker med en kaxig feminin vibe. Det är viktigt med ett personligt uttryck och gott självförtroende, något vi strävar efter att utveckla på dessa klasser.

231201-Landskrona dansstudio_71.jpg

Performance

Kurs med fokus på ansikts- och kroppsuttryck 

Här mixas hiphoptekniker med en kaxig feminin vibe. Det är viktigt med ett personligt uttryck och gott självförtroende, något vi strävar efter att utveckla på dessa klasser.

231201-Landskrona dansstudio_198.jpg

Streetdance

Kurser i dansstilar från gatan

Streetdance är ett samlingsnamn för de många olika dansstilar som uppkom på gatan under 1900-talet. De kännetecknas av en ”in your face-attityd" och en mycket hög energi. På de här kurserna lär vi oss grunderna i streetdance och hiphop och att hitta sitt eget coola uttryck.

bottom of page