Om oss

Landskrona Dansstudio startades 2008 och blev snabbt en av Skånes största dansskolor. Tio år senare ombildades verksamheten till en ideell förening, ansluten till Riksidrottsförbundet och Gymnastikförbundet Syd. Verksamheten leds av en styrelse av dansare och föräldrar till dansande barn och ungdomar i Landskrona med omnejd. Danslärarna, eleverna och föräldrarna driver och planerar dansstudions verksamhet tillsammans. Kontakta oss om du vill hjälpa till! Det finns alltid saker - små som stora - som vi behöver hjälp med. Även om du inte har möjlighet att själv aktivt delta i vår verksamhet kan du vara med som stödmedlem. Stödmedlemmar har rätt att kostnadsfritt delta i alla aktiviteter som är gratis för föreningens medlemmar.

Hur vi behandlar personuppgifter

 

Vi lagrar uppgifter om föreningens medlemmars namn, adress och födelsedata i vårt medlemsregister samt e-postadress och mobilnummer till den som är betalningsansvarig för medlemmens anmälan. E-postadresserna används för utskick om antagning, väntelistor, inställda lektioner, information om aktuella och kommande kurser och workshops m.m. Om du inte önskar ta del av våra utskick ber vi dig mejla oss

Vi lämnar endast ut personuppgifter till myndigheter som vi enligt lag är skyldiga att delge sådana uppgifter. Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att få besked om vilka personuppgifter som vi behandlar om dig och hur vi behandlar dessa.

Foton och filmer som tas under lektioner och shower publiceras ibland på hemsidan och i sociala medier. Om man inte önskar medverka måste man meddela den fotograferande läraren detta.

Ödmanssonsgatan 12

261 34 Landskrona

  • YouTube - Vit Circle
  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle