top of page

Om oss

Landskrona Dansstudio startades 2008 och blev snabbt en av Skånes största dansskolor. Tio år senare ombildades verksamheten till en ideell förening, ansluten till Riksidrottsförbundet och Gymnastikförbundet Syd.

Vi erbjuder undervisning i dans för barn, unga och vuxna i våra fina danssalar på Puls arena, i Tyghuset och Borstahusens idrottshall samt i Glumslövs skolas gymnastiksal. Vi har haft som tradition att två gånger årligen sätta upp stora avslutningsshower på Landskrona Teater och hoppas kunna återuppta den traditionen snart. Dansstudion är också ute på dansuppdrag i stadens skolor, förskolor och andra verksamheter för att sprida dansglädjen i Landskrona med omnejd. Under 2020 hade vi ca 350 dansglada elever - pandemin till trots!

Vill du vara med och dela dansglädjen med oss? Tveka inte att höra av dig. Verksamheten leds av vår styrelse i samarbete med vår verksamhetsledare, Emma Lindahl, och av dansare och föräldrar till dansande barn och ungdomar i Landskrona med omnejd.

Verksamhetsledaren, danslärarna, eleverna och föräldrarna driver och planerar dansstudions verksamhet tillsammans. Kontakta oss om du vill hjälpa till! Det finns alltid saker – små som stora – som vi behöver hjälp med.

Även om du inte har möjlighet att själv aktivt delta i vår verksamhet kan du vara med som stödmedlem. Stödmedlemmar har rätt att kostnadsfritt delta i alla aktiviteter som är gratis för föreningens medlemmar.

bottom of page