Om oss

Landskrona Dansstudio startades 2008 och blev snabbt en av Skånes största dansskolor. Tio år senare ombildades verksamheten till en ideell förening, ansluten till Riksidrottsförbundet och Gymnastikförbundet Syd.

 

Vi erbjuder undervisning i dans för barn, unga och vuxna i våra fina danssalar på Puls arena och i Borstahusens idrottshall. Vi har haft som tradition att två gånger årligen sätta upp stora avslutningsshower på Landskrona Teater. Utöver detta uppträder vi ofta på både lokala och rikstäckande arrangemang. Dansstudion är ute på dansuppdrag i stadens skolor, förskolor och andra verksamheter för att sprida dansglädjen i Landskrona med omnejd. Vi har idag ca 200 dansglada elever.

Vill du vara med och dela dansglädjen med oss? Tveka inte att höra av dig. Verksamheten leds av vår styrelse, av dansare och föräldrar till dansande barn och ungdomar i Landskrona med omnejd.

Danslärarna, eleverna och föräldrarna driver och planerar dansstudions verksamhet tillsammans. Kontakta oss om du vill hjälpa till! Det finns alltid saker – små som stora – som vi behöver hjälp med.

Även om du inte har möjlighet att själv aktivt delta i vår verksamhet kan du vara med som stödmedlem. Stödmedlemmar har rätt att kostnadsfritt delta i alla aktiviteter som är gratis för föreningens medlemmar.

c/o Puls Arena

Varggatan 17

261 44 Landskrona

  • YouTube - Vit Circle
  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle