Dans för våra yngsta

v. 9 - v. 21

Våra yngsta dansare (4-5 år) tränar i 30 min och de något äldre (6-7 år) i 40 min per vecka i en mängd olika dansstilar. En administrativ avgift om 39 kr tillkommer.

För:

700 kr

Crew Diversity

v. 9 - v. 21

Du får en timmes träning TVÅ gånger i veckan. Obs! Antagning genom audition - läs mer härEn administrativ avgift om 49 kr tillkommer.

För:

1400 kr

Dans på skola

Mejla oss om du är intresserad!

Nu åker vi åter ut till Landskronas skolor och förskolor för att hålla dansprojekt och dans på idrotten. Kontakta oss för bokning!

Från:

400 kr

Danskurs

v. 9 - v. 21

Du får en timmes träning en gång i veckan i Balett, Contemporary, Dancehall, Flexibility, Hiphop & Street, Jumps & Turns eller Show & Jazz. En administrativ avgift om 49 kr tillkommer.

För:

1000 kr

Terminskort

v. 9 - v. 21

För dig som dansar fyra kurser eller fler lönar det sig att köpa ett terminskort. En administrativ avgift om 59 kr tillkommer.

För:

3500 kr

Dans på företag

Mejla oss om du är intresserad!

Vi skräddarsyr ditt företagsevent. Kontakta oss och berätta om din idé så ger vi dig ett prisförslag.

Från:

2000 kr

Dans för alla

v. 9 - v. 21      Obs! DIGITAL kurs

Du som har en funktionsvariation får 40 min dansträning per vecka. Emrahus fortsätter att sponsra kursen så att du kan dansa för 1 kr plus en administrativ avgift om 9 kr.

För:

1 kr

Medlemsavgift

Betalas en gång per kalenderår

Endast betalande medlemmar i vår förening får gå våra kurser. Om du vill stötta oss utan att dansa kan du bli stödmedlem.

För:

100 kr

c/o Puls Arena

Varggatan 17

261 44 Landskrona

  • YouTube - Vit Circle
  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle