top of page

Q&A - Vanliga frågor

 

Behöver man sjukanmäla sig när man inte kan komma till sin lektion? Nej, det måste man inte. Skulle man vilja sjukanmäla sig görs det lättast via appen sportadmin.  

Var hålls lektionerna? Adresserna finns här.

Hur lång är terminen? Höstterminen sträcker sig från v.35 till och med v.48 med uppehåll i v.44. Vi dansar på röda dagar. 

Måste man vara medlem för att gå en kurs? Ja, Landskrona Dansstudio är en förening. Man betalar medlemsavgiften (100 kr) en gång per kalenderår.

Får man prova på? Vi erbjuder gratis 'Prova på' som man måste anmäla sig till här innan man kan provdansa. Det går dessutom bra att, i mån av plats, utan kostnad byta kurs efter det första lektionstillfället om man känner att man valt fel kurs.

Får vi föräldrar titta på under den första lektionen? Föräldrar som har dansande barn i barngrupperna (4-7 år) får lov att kolla på första tillfället, från och med andra veckan väntar anhöriga utanför danssalen. Från 8 års gruppen tillåter vi inga anhöriga i danssalen. OBS! Salen i Bortsahusen Idrottshall är för liten för att välkomna anhöriga in, man får stå utomhus och kolla in genom fönstren. 

Två bästisar i olika ålder vill dansa ihop - går det? Ja, välj kurs efter den yngsta danselevens ålder. Kontakta info@landskronadansstudio.se om ni inte kan anmäla den äldre dansaren via vår hemsida så hjälper vi dig!


Min son vill inte vara ensam kille. Vilken kurs ska han välja? Killar är välkomna till alla våra kurser (t.o.m. Girly hiphop). Mejla info@landskronadansstudio.se för tips om vilka kurser som andra killar anmält sig till. Om ditt barn har anmält sig till en kurs där han visat sig bli ensam kille (och han inte känner sig bekväm med detta) kan du vända dig till vår verksamhetsledare för att förhöra dig om ditt barn kan byta till en grupp med fler killar i. Kontakta emma@landskronadansstudio.se!

Är vuxna välkomna att dansa? Ja, så klart. Unga dansare är välkomna till 11+ år och 13+ år kurserna. Vuxna från det året man fyller trettio är välkomna till kursen Dans för 30+.

Hur fungerar terminskortet? Om man vill gå fyra kurser eller fler, lönar det sig att köpa ett terminskort. Köp terminskortet först så betalar du inga kursavgifter för kurserna som du sedan anmäler dig till i ett speciellt formulär.

bottom of page