Q&A - Vanliga frågor

Behöver man sjukanmäla sig när man inte kan komma till sin lektion? Nej, det måste man inte.

Var hålls lektionerna? Adresserna finns här.

Hur lång är terminen? Terminen sträcker sig från v. 36 till och med v. 48 med uppehåll för höstlov i v. 44.

Måste man vara medlem för att gå en kurs? Ja, Landskrona Dansstudio är en förening. Man betalar medlemsavgiften (100 kr) en gång per kalenderår.

Får man prova på? Ja, i v. 36 – från den 31 augusti till den 6 september – håller vi öppet hus. Man behöver inte anmäla sig utan kan provdansa alla kurser man är intresserad av – gratis! De hålls på de tider och platser som står i schemat. Antalet kursplatser är dock begränsat! Om man väntar med att anmäla sig till efter prova på-veckan finns det en risk att kursplatserna tagit slut. Obs! Det är bara under v. 36 vi erbjuder prova på. Passa på att provdansa alla kurser du är intresserad av då.

Två bästisar i olika ålder vill dansa ihop - går det? Ja, välj kurs efter den yngsta danselevens ålder.


Min son vill inte vara ensam kille. Vilken kurs ska han välja? Killar är välkomna till alla våra kurser (t.o.m. Girly hiphop). Om man vill försäkra sig om att inte vara ensam kille på kursen kan man provdansa i v. 36 och anmäla sig efter den första lektionen.

Måste man ha fyllt 12 år för att gå en kurs för 12+ år? Nej, det räcker att du fyller 12 år under 2020.

Är vuxna välkomna att dansa? Ja – absolut! Vuxna dansare är välkomna till våra kurser för 12+ år och 13+ år. Om du vill försäkra dig om att det finns fler vuxna som planerar att gå samma kurs som du, rekommenderar vi att du provdansar i v. 36 innan du anmäler dig.

Hur fungerar terminskortet? Om man vill gå fyra kurser eller fler, lönar det sig att köpa ett terminskort. Köp terminskortet först så betalar du inga kursavgifter för kurserna som du sedan anmäler dig till.

Vad är skillnaden mellan Kidzdance, Showkidz och Streetkidz? Läs svaret här.

c/o Puls Arena

Varggatan 17

261 44 Landskrona

  • YouTube - Vit Circle
  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle