Lärare

IMG_5251.jpg

Emma Lindahl

 

I juni 2020 tog Emma en Bachelor of Arts (kandidatexamen) i dans från Institute of the Arts Barcelona. Numera undervisar hon glädjande nog hos oss och, inte bara det, hon är också vår nya verksamhetsledare!

 

Sedan sin start på Landskrona Dansstudio har Emma bl.a. byggt upp vårt nya balettprogram och skapat teknikkursen Jumps & Turns.

Emma Lindahl

wix.com_lärare_matilda.jpg

Matilda Asp

 

Matilda är 24 år gammal och har varit hos oss på Landskrona Dansstudio sedan starten 2008! 

 

Idag undervisar hon i showdance och ansvarar för våra duktiga dansare i Crew Diversity i egenskap av både mentor och lärare. Hon är dessutom en ovärderlig nyckelperson bakom kulisserna under varje show på Landskrona Teater. 

Matilda Asp

Emelie.3.jpeg

Emelie Kämpfe

 

Emelie började med rytmisk gymnastik vid 7 års ålder. Fokus låg på gymnastiken, som hon tävlade i på internationell nivå, men dansen fanns hela tiden vid sidan om, tills den slutligen blev Emelies främsta intresse.

Hos oss ansvarar Emelie för undervisningen i Contemporary, en dansstil som delar flera likheter med gymnastiken.

Emelie Kämpfe

Majken Hellebro.jpeg

Majken Hellebro

 

Majken började träna trupp gymnastik som barn och höll på i 12 års tid. Inför gymnasievalet följde Majen en ny passion dans. Hon började studera på Lunds dans- och musikal gymnasium, där hon tog studenten 2020. 

Hos oss har Majken hand om vår populäraste kurs Girly Hiphop. 

Läs mer >

Majken Hellebro

Philippa.jpg

Philippa Prahl

 

Philippa är 20 år gammal och har dansat här på Landskrona Dansstudio sedan hon var 9 år.

 

Tillsammans med Crew Diversity reste Philippa Skåne runt och dansade, vann Danskarusellen och tog även hem priset som Skånes bästa dansare år 2016.

 

-Det har varit en resa jag aldrig kommer att glömma, berättar Philippa.

Jazz, dancehall, showdance och latin är de dansstilar som ligger Philippa närmast om hjärtat.

Philippa Prahl

Moa Alriksson.jpg

Moa Alriksson

 

Moa är 19 år gammal och har dansat sedan hon var två! Då var det främst balett som gällde. De senaste åren har hon valt att bredda sina kunskaper genom att dansa många olika stilar. Moa dansade i Crew Diversity i många år och där stod hiphop och dancehall i fokus.

-På mina dansklasser vill jag att alla ska få ta del av glädjen som dansen ger, och vi kommer lägga stort fokus på att bli bekväma på scenen. 

Moa Alriksson

dance.png

Lorin Kindy

 

 

Mer info kommer snart!

Lorin Kindy

Filippa Radojevic .jpg

Filippa Radojevic

Information kommer snart!

I

Filippa Radojevic

Lovisa Lindh.jpg

Lovisa Lindh

 

Lovisa började dansa som 8-åring och har redan hunnit med klasser i Streetdance, Hiphop - bl.a. Girly HipHop - Contemporary och Dancehall. Hon har dansat i Crew Diversity. 

Lovisa har en stor passion och ett stort intresse för dans. Hennes mål är att sprida dansglädje genom sina kurser för att fler ska intressera sig för dans.

 

-Det bästa med dans är att det såklart är så roligt och att man får möjlighet att utvecklas, inte bara som dansare men även som person, säger Lovisa.

 

Lovisa har nyligen avslutat sin grundutbildning till tränare.

Lovisa Lindh

breakdance.png

Alma Karabegovic

 

  Alma började dansa på Landskrona dansstudio som barn. Hon har varit dansare i Crew Diveristy, där hon har fått chansen att både uppträdda och tävla. Alma är idag dansare i Mash up Crew. Där hon har fått äran att tävla i World of Dance, en prestige fylld tävling. 

 På Almas dansklasser är dansglädjen det viktigaste, att ha kul och att lära sig massa nya saker.

 

Alma undervisar i Streetkidz och hiphop.

Alma Karabegovic